Vossen niet mals voor Mboyo: "Wat hij deed, is onaanvaardbaar"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 32 reacties
Vossen niet mals voor Mboyo: "Wat hij deed, is onaanvaardbaar"
Foto: © SC

Ilombé Mboyo liet zich afgelopen weekend van zijn slechtste kant zien. De spits van KRC Genk verliet nadat hij gewisseld werd kwaad het stadion. Iets waar kapitein Jelle Vossen allesbehalve mee opgezet is. "Het stadion verlaten tijdens een match, dat doe je gewoon niet."

“Wat Mboyo deed, is onaanvaardbaar. Iedereen heeft het moeilijk in onze situatie, maar tijdens een match het stadion verlaten, dat doe je gewoon niet”, stelt de aanvoerder van KRC Genk duidelijk in Het Nieuwsblad.

Pelé zal dan ook hard mogen werken om het vertrouwen van de spelersgroep terug te winnen, meent Vossen. “Hij heeft zijn excuses aangeboden, maar dan nog. Hij gaat nu op het veld moeten tonen dat hij er spijt van heeft. Hij heeft ons nog niet veel diensten kunnen bewijzen en met zulke acties doet hij niemand een plezier, zeker zichzelf niet.”

Mboyo: "Incident niet uitvergroten"

Mboyo zelf wil het incident liefst zo snel mogelijk vergeten. “Ik ben nu eenmaal iemand die soms impulsief en emotioneel reageert. Ik was enorm ontgoocheld. Niet alleen door die wissel, ook door mijn eigen prestatie. Maar je moet dit nieuwe incident niet uivergroten. Ik heb inmiddels mijn excuses aangeboden aan de staf en mijn ploegmaats.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties