Ajax en Tottenham hebben iets recht te zetten

Redactie
| 0 reacties
Ajax en Tottenham hebben iets recht te zetten
Foto: © SC

Vanavond zijn er al de terugwedstrijden in de zestiende finales van de Europa League. Vanavond weten we welke 16 teams de volgende ronde halen. Enkele toppers hebben alvast iets recht te zetten.

Racing Genk moet in eigen huis voorbij Anzhi en zal daarna vermoedelijk uitkomen tegen AZ Alkmaar, dat tegen Slovan Liberec een 0-1 voorsprong uit Tsjechië kan gaan verdedigen.

Enkele toppers zitten in vieze papieren. Zo moet Tottenham een 1-0 nederlaag uit Oekraïne ophalen om zich alsnog te plaatsen. Kunnen de Belgen zich belangrijk maken voor hun team? Een doelpunt van Vertonghen levert je hier 384 euro op, eentje van Dembélé is ook goed voor 312 euro.

En wat dan gezegd van Ajax? Zij verloren in eigen huis met 0-3 van Salzburg en moeten dus bijzonder hard aan de bak om nog door te kunnen stoten. Een gokje van 60 euro gratis bonus kan dan natuurlijk wel weer voor niet minder dan 2100 euro zorgen!

Komen er nog verrassingen uit de boot?

Als Trabzonsport of Kiev zich alsnog plaatsen, kan je rijk worden. In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 720 euro op. Denk je eerder dat de stunt van Mariobor komt? Dan mag je 492 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties