Reactie Oussalah: "En toch overheerst er spijt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Oussalah: "En toch overheerst er spijt"
Foto: © SC

Mustapha Oussalah brak de partij tussen KV Kortrijk en Cercle Brugge na amper elf seconden open. Toch werd de flankverdediger overvallen door spijt. "De technische staff gaf ons dit seizoen alle mogelijkheden."

Cédric De Volder in Kortrijk

KV Kortrijk had gisteren niet de minste moeite met Cercle Brugge. Mustapha Oussalah brak de ban na amper elf seconden met een pareltje. Het werd uiteindelijk 4-0 in het voordeel van de Kerels. "Ik dacht niet na en besloot om het gewoon te proberen. Maar ik heb er ook al een pak gemist op die manier." (lacht)

"Vorige partijen moesten worden gewonnen"

"We voetbalden een mooie overwinning bij elkaar, maar ik heb vooral spijt", gaat de flankverdediger verder. "En dat geldt eigenlijk voor de voltallige spelersgroep. Het waren de vorige partijen die eigenlijk moesten gewonnen worden, hé. Wie er schuldig is? Enkel de spelers. De technische staff gaf ons dit seizoen alle mogelijkheden."

Behoudens een mirakel zijn de roodhemden veroordeelt tot play-off 2. "Er resten ons nog wedstrijden tegen KV Oostende en KRC Genk", besluit Oussalah. "Maar dat zijn eigenlijk gemakkelijke opdrachten. Kortrijk heeft niets meer te verliezen en kan nu de fans plezieren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties