Vidic definitief naar Inter

Nicola Cantoro
| 10 reacties
Vidic definitief naar Inter
Foto: © SC

Het hing al lange tijd in de lucht, maar Man U-verdediger Nemanja Vidic zal nu officieel voor Internazionale spelen vanaf komende zomer. Dat bevestigde de Italiaanse club woensdag.

Het contract van Vidic liep af bij Manchester United aan het einde van dit seizoen. Begin februari maakte de Serviër al bekend dat hij niet van plan was zijn contract te verlengen. De geruchten deden vanaf toen al de ronde dat de verdediger volgend seizoen naar Inter zou trekken.

Inter-eigenaar Erick Thohir is zeer tevreden met het binnenhalen van de Serviër. "Vidic is een speler van wereldklasse. Ik ben extreem blij dat het is gelukt om Vidic naar Inter te halen. Hij is één van de beste verdedigers die er is. Met zijn internationale ervaring en charisma zal hij een absolute versterking zijn voor dit team", zegt hij op de website van de club.

"Hij is een nieuwe bewijs van het nieuwe Inter dat we aan het bouwen zijn", gaat de Indonesische eigenaar van Inter verder. "Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om Manchester United, Nemanja en zijn entourage te bedanken voor de professionele benadering die zij tijdens de onderhandelingen hebben gehad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties