Reactie Vanden Borre na zijn terugkeer: "Blij dat ik erbij ben"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 115 reacties
Vanden Borre na zijn terugkeer: "Blij dat ik erbij ben"
Foto: © SC

Anthony Vanden Borre mag zich sinds gisteren opnieuw Rode Duivel noemen. Hij viel in bij de rust en zag Ivoorkust nog een gelijkspel uit de brand slepen. Over zijn toekomst probeert hij niet té veel na te denken.

Sander De Graeve in Brussel

"We slikten twee goals op stilstaande fasen, dat is heel jammer", aldus de rechtsachter. Vanden Borre was tevreden dat hij opnieuw tot de beste 23 Belgische voetballers behoort. "Ik ben content dat ik erbij ben en die 45 minuten kreeg. Neen, ik ben niet teleurgesteld dat ik niet gestart ben."

"Met Vince naast me gaat alles makkelijker"

Op die plaats staat nog steeds Toby Alderweireld. Met die concurrentiestrijd zit de rechtsback van Anderlecht nog niet in zijn hoofd. "Ik kijk uit naar het vervolg. Toby startte inderdaad, maar de coach wou iedereen zien. Kijk, ik ga het niet in mijn hoofd laten spoken. Als ik er de volgende keer bij ben, zoveel te beter. Als ik uit de boot val, c'est la vie."

Achterin werd Vanden Borre herenigd met zijn maatje van bij Anderlecht, Vincent Kompany. "Dat was plezant. Hij is een grote speler en het is altijd goed om met goeie spelers samen op het veld te staan. Met hem naast me lijkt alles makkelijker te gaan, hij is echt belangrijk voor de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties