Reactie Proto: "Te veel spelers hebben hun voet teruggetrokken"

Proto: "Te veel spelers hebben hun voet teruggetrokken"
Foto: © SC

Eén beeld zegt meer dan honderd woorden. Silvio Proto bleef na het laatste fluitsignaal minutenlang in zijn eentje in zijn strafschopgebied gehurkt zitten. Vol ongeloof het hoofd schuddend.

Johan Walckiers in Leuven

Proto kon dan ook zijn ogen niet geloven. Amper een kans werd er bij elkaar gevoetbald. "We hebben één kans gehad op een hele wedstrijd. Dat is niet normaal toch? Te veel spelers hebben hun voet teruggetrokken. En OH Leuven heeft met zijn kwaliteiten een goede partij gespeeld. Maar het is elke keer hetzelfde als we tegen een team spelen dat normaal gezien zwakker is dan ons."

Een verklaring kan de doelman echter niet geven. "Ik weet het niet. Hoe we het moeten oplossen? Ik weet het ook niet. Ik weet dat ik elke keer het maximum geef, maar niet iedereen doet dat. Er was gewoon een gebrek aan engagement."

"Charleroi, Lierse, KV Mechelen,... we waren genoeg gewaarschuwd. Al die ploegen spelen heel georganiseerd tegen ons, maar dan hebben we niemand die het verschil kan maken", besloot een eveneens strenge Proto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties