Reactie Simaeys geschorst tegen Kortrijk: "Dit is belachelijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 20 reacties
Simaeys geschorst tegen Kortrijk: "Dit is belachelijk"
Foto: © SC

Jeroen Simaeys hield een dubbel gevoel over aan de zege tegen Bergen. De verdediger was uiteraard blij met de drie punten, maar baalde als een stekker omdat hij twee keer geel pakte. Zo mist hij de bepalende partij verplaatsing naar Kortrijk.

Robby Morren in Genk

"We moeten blij zijn met deze overwinning, het zijn drie belangrijke punten", zo trapt Simaeys een open deur in. Net als Jelle Vossen zag ook hij dat Genk nog ver van zijn beste niveau verwijderd is. "We creëerden een paar kansen, maar het was niet geweldig. Offensief moeten we nog wat meer tonen en we leden te veel balverlies."

De partij eindigde in mineur voor de verdediger. Scheidsrechter Laforge zag in de slotminuten een penaltyovertreding en haalde prompt een tweede geel karton boven. Tot grote onvrede van Simaeys, temeer omdat ook al Kara geschorst is voor het treffen met Kortrijk. Net de wedstrijd die zal beslissen over deelname aan play-off 1.

"Absoluut geen strafschop"

"Ik vond het absoluut geen strafschop. Ik raakte hem niet, ook niet bij die eerste gele kaart. Voor dat eerste geel kan ik nog wel begrip opbrengen, maar voor die tweede niet. Het is belachelijk."

"Iedereen kan fouten maken, maar het is wel sneu voor mij dat ik daardoor geschorst ben tegen Kortrijk. Dat maakt de teleurstelling des te groter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties