Coach Dembele, Vertonghen en Chadli geeft zijn spelers veeg uit de pan

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Coach Dembele, Vertonghen en Chadli geeft zijn spelers veeg uit de pan
Foto: © SC

Tottenham-coach Tim Sherwood heeft op de persconferentie voor de match Tottenham-Benfica opnieuw uitgehaald naar zijn spelers. "Ik ben een trainer, geen babysitter." Dat waren de harde woorden van de coach voor zijn ploeg.

Momenteel staan er drie Belgen onder contract bij Tottenham: Vertonghen, Dembele en Chadli. De eerste kreeg dit weekend al kritiek van zijn coach na een blunder bij een tegendoelpunt. Nu kwam de coach nog eens terug op de collectieve wanprestatie.

“Niet aanvaardbaar dat de spelers op vechtlust worden afgetroefd”

“Het kan gebeuren dat je voetballend overklast wordt door een elftal. Maar ik kan het niet aanvaarden wanneer mijn team ook op karakter en vechtlust wordt afgetroefd. Ik wil het nooit meer zien gebeuren. 100% vechtlust moeten ze tonen. Dat kost niets”, vertelde Sherwood.

“Mijn kritiek is terecht. Ik zeg altijd wat ik denk. Een heleboel van mijn jongens spelen voor een toekomst bij deze club. De komende weken beslis ik wie ik wil houden. Ik denk dat ze dat nu beginnen beseffen.” De spelers zijn alvast gewaarschuwd door deze woorden van Tim Sherwood.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties