Van Buyten en Bayern eenvoudig voorbij Leverkusen

bart ver elst
| 1 reacties

Bayern München heeft een eenvoudige 2-1 zege behaald tegen Bayer Leverkusen. De goals in de wedstrijd vielen net voor en vlak na de rust. Van Buyten kreeg eindelijk nog eens speeltijd van Guardiola.

Tegenwoordig staat er echt geen maat meer op Bayern München. Die Rekordmeister boekte tegen Leverkusen al zijn 23e overwinning in 25 wedstrijden en kan zo volgende week misschien de titel al binnenhalen. Mandzukic zorgde net voor de pauze voor de 1-0 ruststand.

Na de pauze ging Bayern verder door op zijn elan. In de 52e minuut kon Schweinsteiger de score verdubbelen voor de leider in de Bundesliga. Bayern controleerde de wedstrijd en moest alleen in de blessuretijd nog een doelpunt van Kiessling slikken. Daniel Van Buyten mocht de volle negentig minuten opdraven voor de thuisploeg.