Reactie "Als we zo speelden van bij begin van de competitie waren we nooit in deze situatie beland"

Tamara Vereecken
| 13 reacties
"Als we zo speelden van bij begin van de competitie waren we nooit in deze situatie beland"
Foto: Photonews.be

Dalibor Veselinovic zorgde met z'n doelpunt voor de ontlading op de Freethiel en ook voor het punt van de redding. De spits was dan ook bijzonder gelukkig na de wedstrijd. "Dit is moeilijk onder woorden te brengen," zei hij.

Tamara Vereecken in Beveren

Veselinovic was heel trots op wat Waasland-Beveren op de mat bracht tegen Standard vanavond. “We hebben zelf voor dit punt geknokt. We verdienen het om in eerste klasse te blijven vind ik. Niet enkel op basis van deze wedstrijd maar op basis van de voorbije maanden. We hebben bewezen dat we goed voetbal kunnen spelen  en punten kunnen pakken, dus dit is verdiend.”

Er stond de afgelopen maanden een ander Waasland-Beveren op het veld. “Heel zeker. Als we zo hadden gespeeld van bij het begin van de competitie waren we nooit in deze situatie beland. Nu goed, we moeten niet meer over het verleden praten, maar over vandaag en de toekomst.”

En nu volgt play off 2, zijn er bepaalde verwachtingen? “We moeten eerst wat rust nemen, de hoofdjes vrij maken want de voorbije periode was best heftig. En we zien wel, als we vrij kunnen spelen, zonder druk, kunnen we misschien nog meer tonen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties