Charleroi wint eenvoudig bij Mechelen

bart ver elst
| 3 reacties

In een overbodige wedstrijd heeft Charleroi de drie punten meegenomen in Mechelen. De thuisploeg kon amper een vuist maken en speelde te slordig om Charleroi te bedreigen.

Mechelen-Charleroi was een wedstrijd waarin niets meer te winnen of te verliezen was, want beide ploegen zijn al zeker van play-off 2. Dat was ook aan het spelpeil te merken. Beide ploegen speelden heel slordig en er zat heel wat afval in de passes.

In de eerste helft waren er amper goede kansen te melden. De enigste kans die er was, werd door Fauré binnengekopt. 0-1 was ook de ruststand. In de tweede helft ging het niveau van de wedstrijd wat meer omhoog en dat leidde ook tot betere kansen.

Tien minuten voor tijd werd Fauré neergehaald in het strafschopgebied. De bal ging terecht op de stip en Fauré nam zijn verantwoordelijkheid: hij scoorde zijn tweede van de avond. Net voor tijd kon invaller Galvez Lopez de 0-3 eindcijfers op het bord zetten. Een verdiende overwinning voor Charleroi in een wedstrijd waar niets meer in te winnen viel.