Van Eenoo ontgoocheld: "Uitslag Waasland-Beveren verzacht de pijn"

bart ver elst
| 5 reacties
Van Eenoo ontgoocheld: "Uitslag Waasland-Beveren verzacht de pijn"
Foto: © SC

OH Leuven is er niet in geslaagd om play-off drie te vermijden. De Leuvenaars verloren en mogen het nu vijf duels tegen Bergen opnemen. Lukas Van Eenoo weet wat een eindronde is en gelooft er zeker nog in.

OH Leuven verdiende misschien wel de zege op basis van de tweede helft, daar is ook Van Eenoo mee akkoord: "We hadden evengoed kunnen winnen, maar het heeft niet mogen zijn. We hebben nochtans enkel naar onszelf gekeken. De uitslag van Waasland-Beveren verzacht de pijn wel natuurlijk", aldus een ontgoochelde Van Eenoo.

"De wedstrijd van vandaag toont dat het zeker niet makkelijk zal worden tegen Bergen, maar we moeten er vol voor gaan. Of Bergen nu het mentale voordeel heeft? Dat denk ik niet. Zij hebben ook zonder stress kunnen spelen want ze waren al zeker van play-off drie. Wij hadden nog heel wat druk omdat we play-off 2 nog konden halen."

"Er staat opnieuw een ploeg"

"Het is belangrijk dat er opnieuw een ploeg stond. Daar heeft de trainer op gehamerd en dat is dus geëvolueerd tegenover pakweg een maand geleden. Ook na de wedstrijd bleef de trainer positief, ondanks de nederlaag. Hij wees ons op de positieve dingen die er vandaag waren."

"Indien we het halen van Bergen, moeten we gewoon die eindronde winnen. Ik heb het vorig jaar als eens meegemaakt met Cercle. We zullen dan wel eens moeten winnen op verplaatsing, maar het is al heel belangrijk dat je dan negen op negen haalt in je thuiswedstrijden. Als je dan in die flow zit, zal je ook uit wel eens winnen", besluit de jonge middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties