Batshuayi droomt van Arsenal

Caroline Tonnelier
| 15 reacties
Batshuayi droomt van Arsenal
Foto: © SC

Niemand twijfelde er nog aan, maar nu bevestigde de speler zelf het ook nog eens openlijk: komende zomer verlaat hij Standard. Hij hoopt op een transfer naar Engeland of Duitsland en droomt van Arsenal.

De topschutter van de Jupiler Pro League was vanavond te gast bij La Tribune op de RTBF. Hij gaf aan een duidelijk doel voor ogen te hebben. “Ik ben iemand met objectieven. Ik wil zo snel mogelijk vooruit. Ik ga een beslissing nemen in samenspraak met mijn agenten en mijn familie. Ik heb nog nergens getekend.”

Als het aan Batshuayi ligt, speelt hij volgend jaar in Engeland of Duitsland. Arsenal zou de belofteninternational helemaal zien zitten. “Er is een goede filosofie bij die club en er wordt vertrouwen gegeven aan jonge spelers. Het is een technische ploeg die goed voetbal brengt. Ik hou al van kleinsaf van de club.”

"Aangenaam verrast door interesse Anderlecht"

Batshuayi had het ook over de titelstrijd en over de interesse van Anderlecht afgelopen winter. Hij beseft dat het grootste gevaar uit Brugge komt, maar blijft ook op zijn hoede voor Anderlecht. Die club deed hem een voorstel tijdens de laatste transferperiode. “Ik was aangenaam verrast door de interesse van Anderlecht, dat mij een voorstel deed. Het is een grote ploeg in België, maar voor mij was het dit seizoen beter om bij Standard te blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties