Ex-jeugdproduct Anderlecht en Club blijft bij Excelsior

Ex-jeugdproduct Anderlecht en Club blijft bij Excelsior
Foto: © SC

Excelsior Rotterdam heeft de optie gelicht van een oude bekende. Jordan Botaka, ex-jeugdspeler van zowel Anderlecht als Club Brugge, speelt ook volgend seizoen voor de Nederlandse tweedeklasser.

De 20-jarige vleugelspeler doorliep een heel parkoers in België vooraleer hij bij Excelsior terecht kwam. Zo speelde hij in de jeugd voor Anderlecht, Beveren, Lokeren en Club Brugge. Vorige zomer verhuisde de Nederlander met Congolese roots terug tot bij onze noorderburen en speelde daar een sterk seizoen bekroond met negen doelpunten. Excelsior zou ook nog graag het contract voor een extra twee jaar openbreken, maar daar is Botaka zelf nog niet uit.

"De club is tevreden over de progressie die ik heb doorgemaakt. Met name de laatste twee maanden ben ik vaker beslissend geweest. Ik ben heel blij dat dit wordt beloond doordat nu de optie in mijn contract wordt gelicht", vertelt hij op de clubwebsite.

"Binnenkort gaan we ook nog aan tafel zitten om te praten over het openbreken van mijn contract voor een eventueel langer verblijf hier. Ik heb het heel erg naar mijn zin hier bij Excelsior, dus ik heb goede hoop dat we daar uit gaan komen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties