Reactie Smolders: "Dit Club maakt veel kans op titel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Smolders: "Dit Club maakt veel kans op titel"
Foto: © SC

Tim Smolders en Cercle Brugge slaagden er gisteren niet in om Club een tweede keer te verslaan. De middenvelder beseft echter dat de stadsgenoten een maatje te groot zijn. "Al is er natuurlijk nog een lange weg af te leggen."

Cédric De Volder in Brugge

Cercle Brugge maakte eigenlijk op geen enkel moment aanspraak op de overwinning. Uiteindelijk sneed Thomas Meunier met twee doelpunten de groen-zwarte keel over. "Club heeft onze foutjes simpelweg afgestraft", is de middenvelder eerlijk in de analyse. "Eigenlijk slaagden we er amper in om een kans bijeen te voetballen. Al was het eerder onze bedoeling om te verdedigen."

"We kunnen spreken van een goed seizoen"

"Dit Club Brugge maakt veel kans op de titel", waagt Smolders zich aan een pronostiekje. "Al is er natuurlijk nog een lange weg af te leggen. In play-off 1 kan er nog heel veel gebeuren, hé."

De Vereniging mag het seizoen dan weer afsluiten in play-off 2. Zijn de groenhemden tevreden met dat resultaat? "Onze enige doelstelling was het behoud en die realiseerden we enkele weken geleden al", besluit Smolders. "Ik denk dat dat we kunnen spreken van een goed seizoen. Zeker in vergelijking met vorig seizoen, hé." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties