Antwerp wellicht in beroep tegen wedstrijd achter gesloten deuren

Nicola Cantoro
| 109 reacties
Antwerp wellicht in beroep tegen wedstrijd achter gesloten deuren
Foto: © SC

De geschillencommissie van de KVBV maakte gisteren de straf bekend voor Antwerp: Een forfaitnederlaag en een match zonder supporters voor het wangedrag van zijn supporters in de wedstrijd tegen Sint-Truiden. De club zal waarschijnlijk in beroep gaan tegen de uitspraak.

 "Die wedstrijd achter gesloten deuren is een zware slag", zegt voorzitter Jan Michel in Gazet Van Antwerpen. "We krijgen geen boete, neen, maar een wedstrijd achter gesloten deuren bezorgt ons nog meer financiële schade, net nu er al sponsors hebben afgehaakt." De club heeft nu zes dagen om in beroep te gaan tegen de uitspraak. En die laatste kans lijkt Antwerp te willen grijpen om de wedstrijd achter gesloten deuren op een normale wijze te laten doorgaan.

Bij Sint-Truiden zijn ze niet helemaal gerust op de manier waarmee Antwerp met de uitspraak zal omgaan. Zij vrezen voor een juridisch rompslomp indien Antwerp verzet aan zou tekenen. "Wij hebben gehoord wat we wilden horen betreft de uitslag en wachten nu rustig verder af", zegt manager Philippe Bormans. "Wij waren in die wedstrijd heel goed bezig, leidden ook met 0-1, dus zou het zeer onlogisch geweest zijn mochten wij de drie punten niet gekregen hebben." Indien The Great Old in beroep gaat, valt wellicht begin volgende week het definitieve verdict.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties