Leverkusen verliest drie belangrijke punten tegen middenmoter

Jordy Ferket
| 1 reacties

Bayer Leverkusen heeft op het eigen veld een steek laten vallen tegen middenmoter Hoffenheim. Het verloor met 2-3. De winning goal van de bezoekers viel in de 89ste minuut. Ondanks de nederlaag blijft Leverkusen vierde in de stand.

Na amper een kwartier  kwamen de bezoekers van Hoffenheim op voorsprong na een strafschop. Salihovic zette die feilloos om. Vijf minuten voor de pauze maakte Kiessling met een kopbal de gelijkmaker voor Leverkusen. Maar toch ging Hoffenheim nog rusten met een 1-2-voorsprong na een doelpunt van Kevin Volland.

Tien minuten na de rust bracht Simon Rolfes zijn ploeg weer op gelijke hoogte. Meer doelpunten kregen de fans niet meer te zien. De match eindigde op 2-2. Met dat gelijkspel laat thuisploeg Leverkusen twee belangrijke punten liggen in de strijd om Europees voetbal. Momenteel staan ze vierde in Duitsland.