Lambrecht en De Witte zijn het niet eens over fusie Lokeren-Gent

Nicola Cantoro
| 42 reacties
Lambrecht en De Witte zijn het niet eens over fusie Lokeren-Gent
Foto: © SC

Een fusie tussen Lokeren en AA Gent: financieel een droom, voor de supportersclans van beide clubs een nachtmerrie. Toch is een fusie volgens Lokeren-voorzitter Lambrecht niet helemaal ondenkbaar. Gent- voorzitter Ivan De Witte reageert op de uitspraken.

"Lokeren is te klein voor eerste klasse. Een club van Lokeren en Gent samen speelt elk jaar in de top drie en elke match in de Ghelamco Arena voor 25.000 man", zegt Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht in Het Nieuwsblad. In Sport/Voetbalmagazine reageert Gent-voorzitter Ivan De Witte op de uitspraken van Roger Lambrecht. “Ik noteer de uitspraak van Roger, die een verstandig man is. Een verrassende uitspraak vind ik het niet”, zegt De Witte.

“Puur wiskundig denkend heeft hij gelijk, maar voetbal is geen mathematische aangelegenheid. De eigen geaardheid speelt ook een rol: kijk maar naar wat er in en rond Zulte-Waregem gebeurd is bijna een jaar geleden. Op dit moment is een samenwerking tussen beide clubs niet aan de orde", besluit de Gent-voorzitter. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties