Luzon twee jaar langer bij Standard: "Met vertrouwen naar de toekomst kijken"

Luzon twee jaar langer bij Standard: "Met vertrouwen naar de toekomst kijken"
Foto: © Photonews

Guy Luzon is ook de komende twee jaar de coach van Standard. Dat hebben de Rouches laten weten. Hij krijgt op die manier een beloning voor zijn goede reguliere competitie dit seizoen.

Standard eindigde de reguliere competitie op de eerste plaats. Reden genoeg voor het bestuur van Standard om met de Israëliër aan tafel te gaan zitten om een nieuw contract te regelen. En vanmorgen kwam er witte rook: Luzon tekent voor twee jaar bij en zal dus ook de komende jaren voor de titel gaan met de Rouches.

"Ik ben heel fier en gelukkig dat ik mijn werk bij Standard kan verderzetten", is ook Luzon zelf in de wolken. "We kunnen nu met vertrouwen en ambitie naar de toekomst kijken. Te beginnen met de play-offs en de match van zondag."

"Werk en passie"

De reden waarom hij nog langer bij Standard blijft zijn kristalhelder: "Ik kan me geweldig vinden in de waarden van de club, hard werken en passie." Luzon mag dus ook de komende twee jaar op zoek naar goede resultaten bij de Rouches, eerst moet hij dit seizoen de titel proberen binnenhalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties