Man U-boegbeeld heeft kritiek op Fellaini: "Geen enkele pass vooruit"

Man U-boegbeeld heeft kritiek op Fellaini: "Geen enkele pass vooruit"
Foto: © SC

Gary Neville vindt niet dat de problemen van Manchester United op te lossen zijn met het gooien van geld. De voormalige kapitein van The Mancunians vindt dat Moyes dat al genoeg deed afgelopen zomer.

"Het probleem is dat de mensen denken dat de problemen op te lossen zijn met 200 miljoen euro te spenderen", zegt Neville bij Sky Sports. "Maar dat is alsof je weet wat er mis is met je soep voor je weet welke ingrediënten de soep beter kunnen maken. En op dit moment weet ik niet waar te starten. De verdediging speelt niet hoog genoeg en het middenveld ontbreekt druk en drive."

"Man U wou types als Fabregas, Bale, Baines en Ronaldo. Het probleem is dat ze niet gekomen zijn."

En daar heeft Neville ook kritiek op Fellaini. "Het zijn allemaal risicoloze spelers en dus is de passing veel te traag. Ryan Giggs was de eerste middenvelder die ik een pass voorwaarts zag geven in de match tegen Olympiakos. Het idee dat Man U geld moet uitgeven, is goed. Ze hebben de middelen, maar ze hebben al 100 miljoen uitgegeven aan Zaha, Fellaini en Mata in de laatste acht of negen maanden."

"Het is niet gewoon een geval van geld er tegen aan te gooien. In de zomer wilden ze spelers als Fabregas, Bale, Baines en Ronaldo. Die types zouden fantastisch geweest zijn en ze zouden iedereen een boost gegeven hebben. Het probleem is dat ze niet gekomen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties