Raman wil gemengde gevoelens laten verdwijnen: "Ik wil in schoonheid afscheid nemen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Raman wil gemengde gevoelens laten verdwijnen: "Ik wil in schoonheid afscheid nemen"
Foto: © Photonews

KV Kortrijk begint zaterdag met ambitie aan play-off 2. De roodhemden beginnen de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge. "En de eerste twee partijen zijn nu van heel groot belang", is Benito Raman ambitieus.

Door Cédric De Volder

KV Kortrijk droomde een volledig seizoen van deelname aan de elite-eindronde. Verliespartijen tegen onder meer RAEC Mons en Lierse SK zorgden er uiteindelijk voor dat de troepen van Hein Vanhaezebrouck werden veroordeeld tot play-off 2. Maar de Kerels starten niet zonder ambitie aan de nacompetitie.

"We gaan play-off 2 aanvatten als een doodnormale competitie", aldus Benito Raman in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Vooral de eerste twee partijen zijn nu van heel groot belang. Sommige ploegen zien de nacompetitie misschien als een voorbereiding op volgend seizoen, maar dat is niet het geval in het Guldensporenstadion."

"Goesting om te voetballen ongelooflijk groot"

De huurling van KAA Gent kampte de voorbije weken - en eigenlijk ook dagen - met enkele kwaaltjes. "De goesting om te voetballen is dan ook ongelooflijk groot. Ik heb een lastige periode achter de rug en wil me nog eens tonen aan het publiek."

Veel kansen om zich te tonen krijgt Raman alvast niet meer. De Buffalo's lieten al weten dat hij volgend seizoen aan de slag mag in de Ghelamco Arena. "Maar ik wil eerst in schoonheid afscheid nemen van Kortrijk", besluit de dribbelkont. "Dat heb ik vorig seizoen trouwens ook gedaan bij wijlen Beerschot AC."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties