Alves geeft criticasters lik op stuk: "Mensen hebben een kort geheugen"

Alves geeft criticasters lik op stuk: "Mensen hebben een kort geheugen"
Foto: © Photonews

Barcelona krijgt de laatste tijd met een nieuw fenomeen af te rekenen: kritiek. Dani Alves is het echter niet eens met de analisten die zijn ploeg op de korrel nemen. De Braziliaan meent dat Barça hen wel nog het één en ander zal laten zien.

Alves ziet de heropleving van Barcelona ook. "Mensen hebben een slecht geheugen. Een aantal weken geleden riepen ze dat het chaos was en geloofde niemand in ons", aldus Alves. "Dat hebben we in korte tijd om weten draaien. Wij willen ieder seizoen het beste uit onszelf halen en Barcelona neemt nooit gas terug met het oog op de volgende wedstrijd."

Barcelona moet het in de kwartfinale opnemen tegen de landgenoten van Atlético Madrid. En daar is een zekere Diego Costa in bloedvorm. "Het wordt een zware wedstrijd, maar niet alleen vanwege Diego Costa. Hij is belangrijk, maar Atlético Madrid is meer dan alleen Costa. Het is een intense ploeg, we moeten ze in toom zien te houden. Dat lukt alleen als we als team spelen, met de steun van het eigen publiek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties