De kampioenen van het weekend

De kampioenen van het weekend
Foto: © SC

De lente is in het land, dus daar zijn ook de kampioenen. Elke week knallen de champagnekurken wel ergens in ons land, wij lijsten de kampioenen voor jou op.

De voorbije weekends werden we al verwend, met al 17 kampioenen de voorbije paar weken. Elke week komen steeds meer competities dan ook dicht bij hun finale einde.

Ook deze week speurden we weer alle lagere reeksen af op zoek naar kampioenen, om tot de conclusie te komen dat het dit weekend een mager beestje is. In sommige reeksen stonden enkele inhaalwedstrijden op het programma of werd er niet gespeeld, waardoor er minder kampioenen konden komen. Uiteindelijk blijft het bij amper een enkele kampioen.

West-Vlaanderen: 3C - RC Lauwe:

Enkel in de provincie West-Vlaanderen dit weekend champagnekurken, meer bepaald in Lauwe. RC maakte het in stijl af, door te gaan winnen bij de rechtstreekse concurrent.

Oostrozebeke kon bij een overwinning de titelstrijd weer nieuw leven inblazen, maar het verloor uiteindelijk in eigen huis met 1-2 van Lauwe, dat daardoor zeven punten uitloopt met nog twee speeldagen voor de boeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (3C)

Nieuwste reacties