Reactie Gent-huurling Foket: "Gent speelde zonder beleving"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Gent-huurling Foket: "Gent speelde zonder beleving"
Foto: © Photonews

Gent-huurling Thomas Foket bracht zaterdag een geslaagd bezoek aan de Ghelamco Arena. Hij kreeg zijn vijfde basisplaats van het seizoen en hielp Oostende mee aan de knappe 0-1 zege. De Buffalo's hadden hun handen vol met de vinnige middenvelder.

Sander De Graeve in Gent

"We begonnen aan de match met heel veel beleving en energie. Iedereen had er gewoon goesting in", aldus Foket. Coach Vanderbiest moest zijn ploeg door blessures en schorsingen duchtig door elkaar gooien, maar de mayonaise pakte. "We moesten Depoitre missen, toch een aderlating, en speelden met twee spitsen die nog niet gestart waren dit seizoen. De nieuwe jongens deden het erg goed."

"Tof om terug te keren"

Voor Foket was het nog maar zijn vijfde basisplaats bij Oostende. Hij viel wel al veertien keer in. "Ik kreeg mijn kans vandaag en heb veel goeie vrienden gezien. Het is altijd tof om terug te keren." De Gentse huurling schrok wel van het spel van AA Gent. "Zij moesten winnen, maar speelden zonder beleving. Dat verraste me."

Zo kon Oostende de knappe zege binnenrijven. "We kwamen het eerste kwartier goed door en konden die mooie vrijschop scoren. Dat we het achteraf op de counter niet helemaal afmaakten is het enige minpuntje van deze wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties