Persoons: "Zesde plaats in niet de ambitie"

Persoons: "Zesde plaats in niet de ambitie"
Foto: © SC

Ondanks het zware verlies van Lokeren tegen Club Brugge eerder dit weekend, wil Koen Persoons niet spreken van een figurantenrol voor Lokeren in play-off 1. De Lokeren-middenvelder hoopt zich komend weekend te herpakken tegen Racing Genk.

“Het is niet omdat het tegen Club Brugge niet goed uitdraaide, dat dat wil zeggen dat we niets meer te betekenen hebben in PO1”, blijft de Lokeren-middenvelder strijdvaardig. “Deze fase in de competitie leeft zeker nog bij ons, ook al hebben we de beker gewonnen. Iedereen is erop gebrand om nog een goeie prestatie neer te zetten”, aldus Persoons in Het Nieuwsblad.  

“We zijn niet van plan om ons tevreden te stellen met een zesde plaats. Dat is van geen enkele speler de ambitie.” Zaterdag ontvangt Lokeren met Racing Genk een club in sportieve crisis. Dan kan het de nederlaag die het opliep tegen Club Brugge rechtzetten. “In de competitie bleek Genk ons te liggen, al is dat geen garantie op succes. We moeten doen waar we al een heel seizoen voor staan: kwaliteit en goed voetbal brengen”, besluit Persoons.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties