Zlatan: "Na PSG stop ik of ga ik op lager niveau voetballen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Zlatan: "Na PSG stop ik of ga ik op lager niveau voetballen"
Foto: © SC

Vanavond staat het topaffiche PSG- Chelsea op het programma in de kwartfinales van de Champions League. Daarin neemt Hazard het op tegen Ibrahimovic. Die laatste liet in de aanloop naar de match weten dat hij bij PSG aan zijn laatste contract toe is.

Na het aflopen van zijn contract gaat Ibrahimovic voetballen op een lager niveau of stop tIbra er gewoon mee. Chelsea-trainer José Mourinho liet gisteren weten dat hij het zonde vindt dat Ibrahimovic waarschijnlijkn nooit in de Premier League zal spelen, volgens hem de sterkste competitie ter wereld. De repliek van Ibracadabra is heel duidelijk.

"Dit is mijn laatste contract in Europa, dus als ik de Champions League wil winnen, moet ik het met Parijs doen. De dag dat ik Parijs verlaat, ga ik ofwel op een lager niveau spelen ofwel stop ik dan met voetballen." De 32-jarige Zweed heeft nog een contract tot 2016 in de Franse hoofdstad.

Ibra speelde eerder al in Zweden (Malmö), Nederland (Ajax), Italië (Juventus, AC Milan en Inter Milaan) en Spanje (Barcelona), maar Engeland zal hij niet aan dat lijstje toevoegen. "De mensen die het project hier steunen, zullen me niet laten gaan. Ik heb respect voor de Premier League, maar ik heb elders naam gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties