"Als het misloopt, geen steen werpen naar Hasi"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 27 reacties
"Als het misloopt, geen steen werpen naar Hasi"
Foto: © Photonews

Besnik Hasi kende geen eenvoudige start in de play-offs met een nipte nederlaag op het veld van concurrent Standard. "Maar of het nu goed afloopt of niet, je mag geen steen werpen naar Besnik", meent diens ex- coach Hugo Broos.

Hasi ging in de reguliere competitie van start met een klinkende zege tegen KV Oostende (4-0, nvdr.), maar in de play-offs verging het de nieuwe T1 van paars-wit minder. “Als je moet overnemen is het altijd een slecht moment. Of dat nu net na de winterstop is, of vlak voor de play-offs”, aldus Hugo Broos aan Voetbalkrant.com.

"De derde plaats moet nu het doel zijn. Meer dan dat mag je niet verwachten"

“Beginnen tegen Standard, en dan nog op Sclessin, dat is zeker en vast moeilijk. Het is altijd al één van de moeilijkste verplaatsingen geweest voor Anderlecht. Wat Hasi wel zal doen, is meer organisatie en discipline in het team brengen.”

Op de titel moet Anderlecht niet meer hopen volgens Broos. “Neen, de derde plaats veroveren moet nu het doel zijn. In dergelijke omstandigheden mag je niet meer dan dat verwachten. Hasi zit opgescheept met de jongens die er nu zijn en moet het daarmee doen. Als het niet lukt, moet je dan ook geen steen werpen naar de coach.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties