Mitrovic lacht belangstelling weg: "En wil Real Madrid me niet?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Mitrovic lacht belangstelling weg: "En wil Real Madrid me niet?"
Foto: © SC

Aleksandar Mitrovic maakt een opvallend eerste seizoen mee in België. De aanvaller kreeg aanvankelijk kritiek, maar lapte toch al een pak doelpunten tegen de touwen. "Ik ben veranderd. Ik pak bijvoorbeeld geen domme gele kaarten meer."

Aleksandar Mitrovic werd bij zijn aankomst bewierookt als geen ander. De aanvaller had RSC Anderlecht vijf miljoen euro gekost en zou het vertrek van alle sterkhouders in één klap oplossen. De Serviër kon natuurlijk geen volledig elftal dragen, maar heeft er uiteindelijk allesbehalve een slecht debuutseizoen opzitten.

"Geruchten interesseren me niet"

"Dertien doelpunten is helemaal niet slecht", aldus de aanvaller in Mozzart Sport. "Maar ik wil natuurlijk meer. Hopelijk kan ik in de play-offs tonen dat ik meer ben dan simpelweg een doelpuntenmaker. Ik ben trouwens al veranderd sinds mijn aankomst in België. Zo pak ik bijvoorbeeld geen domme gele kaarten meer."

En de prestaties zijn ook de Europese top niet ontgaan. Onder meer AC Milan, Borussia Dortmund en Bayern München gaven al aan iets te zien in de speler van Jong Servië. "En wil Real Madrid me niet? (lacht) Nee, die geruchten interesseren me niet. Ik wil me gewoon in de kijker spelen bij Anderlecht. En uiteindelijk zullen die clubs zich wel via de officiële kanalen melden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties