Enkel Mechele niet op afspraak bij Club, Vadis in wedstrijdkern

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Enkel Mechele niet op afspraak bij Club, Vadis in wedstrijdkern
Foto: © Photonews

Michel Preud'homme kan voor de topper tussen RSC Anderlecht en Club Brugge een beroep doen op een quasi voltallige kern. Enkel Brandon Mechele is nog niet speelklaar.

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme haspelde op de persbabbel het lijstje geblesseerden met de glimlach af. "Mémé Tchité, Jonathan Blondelle, Sander Coopman en Brandon Mechele zijn niet speelklaar voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht." De Luikenaar doelde natuurlijk op de langdurig geblesseerden. Ook Mechele ligt - zoals vooraf aangekondigd overigens - nog steeds in de lappenmand. De verdediger zal wellicht opnieuw worden vervangen door Oscar Duarte.

"Vadis trainde de voorbije dagen mee met de groep"

Maar er is dus ook goed nieuws voor blauw-zwart. Vadis Odjidja-Ofoe - voor zijn blessure dé smaakmaker bij de West-Vlamingen -  behoort opnieuw tot de wedstrijdkern. "Vadis heeft nu enkele dagen meegetraind met de groep", aldus Preud'homme. "Of hij klaar is voor een basisplaats? De basisconditie is goed, maar ik heb nog geen beslissing genomen. Dat is iets voor morgen, hé." (knipoogt)

Toch zal de middenvelder in het Astridpark wellicht op de bank beginnen. "Ik wil geen risico's nemen met Vadis", liet de blauw-zwarte veldheer vorige week nog optekenen. "Als hij in zijn blessure hervalt, is het seizoen voorbij. En dat willen we absoluut vermijden." De kans dat Preud'homme dus het risico neemt, is zo goed als onbestaande.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties