Everton-coach praat over toekomst van Rode Duivel: "Zeven volgende matchen bepalen toekomst Lukaku"

Jordy Ferket
| 8 reacties
Everton-coach praat over toekomst van Rode Duivel: "Zeven volgende matchen bepalen toekomst Lukaku"
Foto: © SC

Romelu is weer aan een uitstekend seizoen in de Premier League. De Rode Duivel scoort aan de lopende band en er is dan ook veel interesse. Veel hangt volgens Everton-coach Martinez af van de komende wedstrijden. De club zou hem heel graag behouden.

Chelsea is van plan om de Rode Duivel van de hand te doen. Onder meer Tottenham zou heel wat euro’s veil hebben voor Lukaku. Maar Everton wil zich natuurlijk ook mengen in de strijd om de spits. Coach Roberto Martinez hoopt hem te houden.

“De zeven volgende matchen bepalen de toekomst van Romelu’, vertelde Everton-coach Roberto Martinez op de persconferentie. ‘Romelu deed het dan ook extreem goed en dan wordt er veel gespeculeerd. Als een speler wordt uitgeleend en hij doet niets speciaals, is er niet veel te zeggen.’

Romelu deed het extreem goed en dan wordt er veel gespeculeerd

‘Romelu is een ongelofelijke aanwinst. Niet alleen voor ons, maar ook voor zijn moederclub. Hij vervult zijn potentieel als jonge speler. We willen dat hij focust op de laatste zeven matchen. Wat er ook gebeurt in de zomer, het zal iets goeds zijn. Want met het seizoen dat hij heeft gehad, kan het alleen maar positief zijn”, besloot Martinez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties