"MP & Silva heeft zich vertild aan die 70 miljoen"

Nicola Cantoro
| 14 reacties
"MP & Silva heeft zich vertild aan die 70 miljoen"
Foto: © SC

De verkoop van de Belgische voetbalrechten verloopt stroef. De Belgische kandidaten die de rechten van MP & SIlva willen kopen ergeren zich steeds meer aan de gebrekkige kennis van de Italianen.

De kloof tussen de 70 miljoen die MP & Silva ‘garandeert’ en hetgene de Belgische kandidaten willen betalen blijft groot. De Pro League en MP & Silva hebben bijna een besluit in verband met de tender om de voetbalrechten te verkopen. Die tender zal de voorwaarden en pakketten bevatten waaronder het ­Belgische voetbal verkocht zal worden. Wie geïnteresseerd is, kan daarna een bod uitbrengen. "Alles zit op schema", zegt Ludwig Sneyers van de Pro League aan Het Laatste Nieuws. "We laten ons niet opjagen."

MP & Silva heeft de Pro League gegarandeerd dat het minstens 70 miljoen zal ophalen, een som die het bijeen zou krijgen door het Belgische voetbal nationaal en internationaal te verkopen. Hoe het bij die som komt, blijft een raadsel. "Ze hebben zich aan dat bedrag vertild", valt te horen. Telenet, Belgacom en VOO hebben immers weinig zin om veel dieper in de portefeuille te tasten dan de som die ze bij hun eerdere boden veil hadden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties