Reactie Sylla legt er opnieuw eentje binnen: "Het maakt niet uit hoe, ik wil scoren"

Sylla legt er opnieuw eentje binnen: "Het maakt niet uit hoe, ik wil scoren"
Foto: © Photonews

Zulte Waregem klopte voor de tweede keer dit seizoen Standard. De ban werd gebroken door Idrissa Sylla, die dan ook werd opgenomen tussen de fans. Sylla zelf? Dolgelukkig!

Aernout Van Lindt in Waregem

Het was al het zevende doelpunt van Sylla dit seizoen, maar daar geeft hij niet om: "Hoeveel ik er wil maken? Ik stel mezelf geen doelen. Ik wil gewoon scoren, scoren, scoren", was hij kristalhelder. En of dat dan met links, rechts of het hoofd is, boeit de aanvaller ook niet: "Het doet altijd plezier om te scoren. Hoe ik scoor, dat maakt niets uit. Het was niet de eerste keer dat ik met links scoorde, ik heb ook in Charleroi zo al eens een doelpunt gemaakt."

"Fout op Ciman? Niet de bedoeling"

In het begin van de wedstrijd had de Guineër misschien wel uitgesloten kunnen worden: "Het was zeker niet bewust", aldus de spits over zijn fout op Ciman. "Ik ging voor de bal en hij kwam ook ferm in. Dat is voetbal, het was niet de bedoeling", excuseert Sylla zich.

Het sprookje van Zulte Waregem is in ieder geval nog niet ten einde: "We hebben een van de betere ploegen geklopt vandaag, dus is alles mogelijk. Standard was wel niet zoals anders vandaag, dus daar hebben we van kunnen profiteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties