Real Madrid wint ook eenvoudig zonder Cristiano Ronaldo

Timothy Collard

Real Madrid heeft na ruime zeges tegen Rayo Vallecano en Borussia Dortmund ook eenvoudig de maat genomen van Real Sociedad. De troepen van Carlo Ancelotti danken de overwinning aan een beresterke slotfase.

Real Madrid – zonder de geblesseerde Cristiano Ronaldo – beet exact 45 minuten zijn tanden stuk op Real Sociedad. Asier Illaramendi opende de score op slag van rust voor de Koninklijke.

Sociedad liet ook na de pauze niet over zich heen lopen en behield lang uitzicht op een eventueel puntje. Maar in de slotfase van de partij schakelde Real een versnelling hoger. Gareth Bale knalde het leer staalhard tegen de touwen na een verschrikkelijke uittrap van thuisdoelman Bravo.

Pepe en Morata pikken goaltje mee

In de slotminuten diepten de bezoekers hun voorsprong nog wat extra uit. Pepe en Alvaro Morata pikten hun goaltje mee en zo eindigde de wedstrijd in 0-4.