Reactie Simons: "Club had geen antwoord"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 33 reacties
Simons: "Club had geen antwoord"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging gisteren met de billen bloot op het veld van RSC Anderlecht. Timmy Simons sprak na afloop echter al meteen strijdvaardige taal. "Nu weten we wat we de voorbije weken hebben moeten doen voor de goede prestaties."

Cédric De Volder in Anderlecht

Club Brugge kwam in het Astridpark eigenlijk nooit in het stuk voor. Aan de rust stond de 3-0-eindstand zelfs al op het scorebord. "We kwamen nochtans met andere intenties op het veld, maar hadden simpelweg geen antwoord op het spel van Anderlecht. Daarenboven leden we telkens onnodig balverlies."

"Ander verhaal bij 3-1 aan rust"

"Op slag van rust miste Eidur Gudjohnsen een unieke kans op een doelpunt", gaat de aanvoerder van blauw-zwart verder. "Met 3-1 aan de rust moet de wedstrijd herbeginnen, hé. Dat waren trouwens ook de woorden van Michel Preud'homme tijdens de rust. Uiteindelijk is het geen drama om eens te verliezen. Nu weten we wat we de voorbije weken hebben moeten doen voor de goede prestaties."

Club had het in de openingsfase vooral lastig met het paars-witte middenveld. Nochtans waren Youri Tielemans en Cheikhou Kouyaté in de minderheid. "Maar ook Gohi Bi Cyriac zakte geregeld in", besluit Simons. "Maar het klopt inderdaad. Anderlecht had een goede oplossing gevonden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties