Reactie Ruytinx blijft nuchter: "We gaan onze handen nog vol krijgen met Eupen"

Ruytinx blijft nuchter: "We gaan onze handen nog vol krijgen met Eupen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bjorn Ruytinx werd in play-off 3 vooral gespaard met het oog op de eindronde. Hij mocht ook in de derde wedstrijd een dikke twintig minuten invallen, maar - ondanks dat hij straks elders aan de slag gaat - zie je nog steeds de fighting spirit. En hij vervult ook zijn leidersfunctie.

Johan Walckiers in Leuven

Ruytinx prees zijn ploeggenoten. "We hebben de match van in het begin in handen genomen. Deze winst is dan ook verdiend, evenals de winst in PO 3. Het is eigenlijk wel gek dat we vandaag voor een vol huis spelen. Er is meer interesse voor play-off 3 dan voor play-off 2. Dat zegt toch iets over ons publiek. We hebben een mooie stap gezet. Nu kunnen we ons drie weken rustig voorbereiden."

En ook Ivan Leko mocht complimenten in ontvangst nemen. "De coach heeft alles in handen. Als zijn aanstelling een paar weken eerder was gebeurd, zaten we nu misschien niet in deze situatie. Maar daar wil ik niet te veel meer op terugkomen. We hebben vertrouwen opgedaan nu."

En dat zal nodig zijn, zag ook Ruytinx. "Ik ben gisteren naar STVV-Eupen gaan kijken. Geloof mij, we gaan onze handen vol hebben. Eupen heeft echt een goed team. We zullen thuis onze punten moeten pakken en dan af en toe iets rapen op verplaatsing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties