Reactie Zukanovic bevrijd na ontslag Rednic: "Dankzij de coach"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Zukanovic bevrijd na ontslag Rednic: "Dankzij de coach"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ervin Zukanovic scoorde met een knappe vrijschop de winning goal voor AA Gent. De centrale verdediger speelde opnieuw als vanouds. Hij lag vaak overhoop met ex-coach Mircea Rednic en oogt sinds diens vertrek bevrijd.

Sander De Graeve in Gent

"Dit is dankzij de coach", stak Zukanovic de pluimen op de hoed van Peter Balette. "Hij voerde kleine, maar belangrijke, tactische veranderingen door. We spelen nu anders en proberen het niet meer te forceren met lange ballen." Ook de reactie na de vroege 0-1 mocht er zijn.

"Ref floot slecht voor beide teams"

"We kregen die goal tegen op een hoekschop die er geen was. Oumarou raakte de bal, ik niet. Ik ben ontevreden over de ref vandaag. Hij floot slecht, voor beide teams. Zo verdiende Waasland-Beveren aan het eind een corner, maar kreeg dien niet. Na die 0-1 zagen we toch een team met vertrouwen. We spelen echt voetbal nu."

Zukanovic rondde het af met een knappe vrije trap. "Bij mijn tweede vrijschop lag de bal iets verder, zo heb ik het liever. Ik was ook meer geconcentreerd dan bij die eerste." Na die goal leek de centrale verdediger opnieuw de speler die hij was voor de komst van Rednic en zijn blessure. Ook zijn kruispasses waren opnieuw van de partij. "Of dit de oude Zuka was? Ik denk het wel, maar het is dankzij de coach."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties