Reactie Foket: "Het doet deugd om beslissend te zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Foket: "Het doet deugd om beslissend te zijn"
Foto: © Photonews

Lierse SK ging gisteren met de billen bloot in het Albertpark van KV Oostende. De geel-zwarte verdediging had alvast de handen vol met Thomas Foket. "Onze ambitie in play-off 2? De thuiswedstrijden winnen."

Cédric De Volder in Oostende

Thomas Foket nam vanavond de rol van Franck Berrier over bij KV Oostende. De huurling van KAA Gent voetbalde niet alleen vrijuit, maar schotelde Laurent Depoitre ook twee doelpunten voor. "Het doet deugd om beslissend te zijn. Bij het eerste doelpunt zwier ik het leer meteen voor doel. Iedereen weet dat Laurent sterk is met het hoofd, hé."

"Doet deugd om beslissend te zijn"

"Het tweede doelpunt komt toch op een andere manier tot stand", gaat de flankaanvaller verder. "Ik denk dat de verdediger van Lierse het leer verkeerd raakt en daarvan kunnen Laurent en ik profiteren. Aanvankelijk liepen we beiden richting de bal, maar hij koos dan toch positie voor doel. Gent-spelers ondereen? Als je het zo wil bekijken." (lacht)

Ondertussen staat KVO toch mooi aan de leiding in de groep. "We zijn play-off 2 gestart met de ambitie om onze thuiswedstrijden te winnen", vervolgt Foket. "Ik ben dan ook tevreden dat we hierin geslaagd zijn. Ook voor de fans is het leuk om nog eens te kunnen juichen. Al moeten we in de toekomst zo'n wedstrijd sneller dicht gooien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties