Reactie Janevski: "Voor mij stopt het verhaal hier"

Janevski: "Voor mij stopt het verhaal hier"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is nog onduidelijk wat er met Bergen gaat gebeuren nu het naar de tweede klasse is gezakt. Voorzitter Domenico Leone beraadt zich over zijn toekomst bij de club, maar was gisteren niet bereikbaar voor commentaar. Cedomir Janevski schepte wel meteen duidelijkheid.

Johan Walckiers in Leuven

Voor Janevski is het verhaal over. "Ik heb nog een contract tot 15 juni en zal me tot de laatste moment als een prof gedragen. Morgen (vandaag) zal ik met het bestuur gaan praten hoe het nu verder moet, maar het mag duidelijk zijn dat ik mezelf een coach voor eerste klasse vind. Ik ga niet mee met Bergen naar tweede", aldus de coach.

"Overal lukte mijn werkwijze, behalve hier"

"Dit is de grootste ontgoocheling in mijn 17-jarige carrière", liet Janevski nog weten. "Vandaag had ik een déjà vu die ik al meerdere keren gehad heb. In één minuut tijd geven we alles weg door een domme rode kaart en een goal die daarop volgt. Individuele fouten hebben ons heel het seizoen de nek omgedaan."

Janevski vindt dat hij zichzelf weinig te verwijten heeft. "Ik heb alles gegeven. Ik heb bij Bergen net hetzelfde gedaan als dat ik overal gedaan heb. Het lukte overal, behalve hier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties