Reactie Kawashima: "Dit puntje kan later nog belangrijk blijken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Kawashima: "Dit puntje kan later nog belangrijk blijken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard mag Eiji Kawashima bedanken. De Japanse doelman behoedde zijn ploeg enkele keren voor de nederlaag op Olympia. Bovendien was het al een tijdje geleden dat Standard de nul nog eens op het bord kon houden. "Die nul geeft me dan ook vertrouwen."

Cédric De Volder in Brugge

Vooral voor de pauze moest Eiji Kawashima de hand(schoenen) uit de mouwen steken. De Japanner was bij de pinken op schoten van onder anderen Lior Refaelov en Maxime Lestienne en behoedde Standard op die manier voor een nederlaag. De Rouches slaagden er echter amper in om collega Mathew Ryan te bedreigen.

"Ik ben niet tevreden met onze prestatie", aldus de Japanse international na afloop. "Maar ok, slecht is het ook allemaal niet. Bovendien kan dit puntje later nog belangrijk blijken. We zijn aan de wedstrijd begonnen met de bedoeling om drie punten mee te nemen naar Luik, maar achteraf moeten we misschien tevreden zijn met het gelijkspel."

Uiteindelijk moeten we tevreden zijn met gelijkspel

Het was al geleden van de opener in play-off 1 - de wedstrijd tegen RSC Anderlecht nota bene - dat Standard er nog eens in slaagde om de nul op het bord te houden. "De defensie was vandaag dan ook enorm gefocust", besluit Kawashima. "Bovendien zorgt die nul ook bij mij voor het nodige vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties