Reactie Cissé verrassend positief na winst tegen Anderlecht: "Alles kan nog"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Cissé verrassend positief na winst tegen Anderlecht: "Alles kan nog"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vreugdetaferelen in Genk zondagavond. De Limburgers boekten tegen Anderlecht hun eerste overwinning in de play-offs. "Ons doel blijft Europees voetbal", benadrukt Cissé.

Robby Morren in Genk

"We hebben het verschil gemaakt met een goede mentaliteit een veel werkkracht. Als we op deze manier voetballen, dan kunnen we tegen iedereen winnen", klonk Cissé overtuigd na de overwinning. "Na die rode kaart van Camus dacht ik dat het heel moeilijk zou worden, maar eigenlijk kwamen we niet echt in de problemen."

Het Genkse voetbal vertoonde al enkele weken beterschap."We hebben hele moeilijke weken achter ons liggen. Het is belangrijk dat je op die momenten als spelersgroep dicht bij elkaar blijft."

Europees voetbal

Met nog 5 wedstrijden te gaan, telt Genk liefst 8 punten minder dan het vierde geklasseerde Anderlecht. Het doel om Europees voetbal te halen, is heel ver weg. Toch wil Cissé die strijd nog niet staken.

"In deze play-offs kan alles nog. Ons doel blijft om Europees te halen. Als je met tien man tegen Anderlecht kan winnen, dan is nog heel veel mogelijk", zo blijft de aanvaller positief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties