Gabi: "Torres is een fantastische speler"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Gabi: "Torres is een fantastische speler"
Foto: © Photonews

Vanavond spelen Atlético Madrid en Chelsea de heenwedstrijd van hun halve finale in de Champions League. Het is niet alleen voor Courtois een speciale wedstrijd, maar ook voor Chelsea-spits Fernando Torres. De Spanjaard keert terug naar het oude nest.

Fernando Torres begon op zijn elfde bij Atlético en speelde er twaalf jaar lang. Hij werd er op jonge leeftijd al aanvoerder. Vanavond keert Torres dus terug naar het stadion waar het voor hem allemaal begon. Atlético-speler Gabi steekt zijn respect voor de Spanjaard niet onder stoelen of banken, maar hoopt dat Torres niet in actie komt.

“Elke Atlético-fan is dankbaar voor zijn prestaties bij de club”, vertelde Gabi aan Marca. “Dit wordt een emotionele wedstrijd voor Fernando. Hij heeft nog niet de kans gekregen om terug te keren bij zijn club.”

Van grote waarde

Toch hoopt Gabi dat ‘El Niño’ niet speelt. “Fernando Torres is altijd van grote waarde in belangrijke wedstrijden. Het is aan zijn coach om de keuze te maken, maar ik heb liever dat hij niet start. Fernando is een fantastische speler. Dit is voor ons een cruciale wedstrijd. We zullen doorgaan tot het laatste fluitsignaal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties