Reactie Engels: "Hopelijk geen ernstige blessure"

Robby Morren
Robby Morren
| 28 reacties
Engels: "Hopelijk geen ernstige blessure"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bjorn Engels kon zaterdagavond met Club Brugge de overwinning op Lokeren en de leidersplaats vieren. Toch was er ook minder goed nieuws voor de verdediger. Hij moest geblesseerd naar de kant.

Robby Morren in Lokeren

"Het is jammer dat we die tegengoal incasseerden, die viel op een ongelukkig moment. We hebben in de tweede helft de juiste mentaliteit getoond en met vertrouwen gevoetbald. De overwinning is verdiend", oordeelt Engels.

Voor hem was de winst tegen Lokeren extra leuk omdat hij er in de jeugd nog zelf voetbalde. "Ik heb tot mijn 14de bij de jeugd van Lokeren gespeeld. Het is natuurlijk leuk om te winnen tegen je ex-club."

Nu concentreren op Anderlecht

De jonge verdediger moest vroegtijdig naar de kant met een lichte blessure. "De wedstrijden komen snel achter elkaar in de play-offs en ik heb dit seizoen al heel veel gespeeld. Ik voelde hinder aan de hamstrings, maar ik denk dat het niet om een ernstige blessure gaat. Hopelijk ben ik volgende week klaar."

Club Brugge prijkt helemaal alleen aan de top van het klassement, maar dat is voor Engels geen reden om nu al te juichen. "Morgen is er nog een match", zo verwijst hij naar de Clasico tussen Anderlecht en Standard. "Wij moeten ons de komende week gewoon concentreren op onze wedstrijd tegen Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties