Reactie Westerlo begint nu met voorbereiding volgend seizoen

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Westerlo begint nu met voorbereiding volgend seizoen
Foto: © Photonews

Westerlo voetbalt volgend seizoen opnieuw op het hoogste niveau. De voorbereidingen kunnen nu al beginnen, want een reeks spelers en de coach zijn einde contract.

Door Robby Morren

Coach Dennis Van Wijk is einde contract, maar liet na de wedstrijd al optekenen dat hij de intentie heeft om te blijven. "We hebben een agreement. Ik ga er van uit dat ik blijf", klonk het.

Ook Laurens Paulussen en Sherjill MacDonald zien hun overeenkomst aflopen, maar beiden zijn bereid bij te tekenen. "Ik ben einde contract, maar ik denk dat de club wel met mij rond tafel zal gaan zitten. Ik voel me hier goed. We promoveren en dan is het logisch dat je met die ploeg graag naar eerste klasse wil."

"Ik kan niet zeggen wat er nog uit de bus zal vallen, maar zoals het er nu naar uitziet blijf ik bij Westerlo", aldus de aanvaller.

Optie Geudens gelicht

Aanvoerder Kevin Geudens zal de stap naar eerste klasse zeker zetten. "De optie in mijn contract is gelicht.  Voor mij is dat goed nieuws, ik kan nog een jaartje in eerste klasse spelen en dan zien we weer wel. Ik woon dicht bij de club en dat is ook een voordeel."

Hoedanook worden het bijzonder drukke weken voor manager Herman Wijnants. "Vanaf vandaag beginnen we te werken aan het nieuwe seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties