Hazard legt zich neer bij Madrileense suprematie: "Dit Chelsea is niet gemaakt om te voetballen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 47 reacties
Hazard legt zich neer bij Madrileense suprematie: "Dit Chelsea is niet gemaakt om te voetballen"
Foto: © Photonews

Eden Hazard en Chelsea botsten gisteren op een Spaanse muur. De Londenaren gingen in het eigen Stamford Bridge onderuit tegen Atlético Madrid. "Nochtans hadden we de wedstrijd aanvankelijk onder controle", foetert de Rode Duivel.

Niet Eden Hazard, maar Thibaut Courtois en Toby Alderweireld mogen eind mei richting Lissabon reizen om de finale van de Champions League te spelen. Los Colchoneros wonnen gisteren met 1-3 bij Chelsea. Eden Hazard toonde zich na afloop alvast teleurgesteld tegenover RTBF.

"Ik snap niet goed wat Chelsea miste om de finale te halen", aldus de Rode Duivel. "Na het doelpuntje hadden we de wedstrijd volledig onder controle. Ik denk dat de fans een leuke wedstrijd hebben gezien, maar Atlético had wellicht meer honger dan Chelsea. Dan moet je ook durven stellen dat de Spanjaarden de verdiende finalisten zijn."

Atlético had meer honger dan Chelsea

"Eigenlijk is dit Chelsea niet gemaakt om te voetballen", verrast Hazard. "Al zijn we enorm gevaarlijk op de counter. Zo'n beetje zoals Real Madrid tegen Bayern München, hé. Dat doelpuntje van Atlético heeft ons echt wel pijn gedaan. En na de koffie slaagden we er simpelweg niet in om het verschil te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties