Antwerp krijgt licentie van het BAS: "Basis leggen voor nieuwe bloeiperiode"

Antwerp krijgt licentie van het BAS: "Basis leggen voor nieuwe bloeiperiode"
Foto: © Photonews

The Great Old heeft zopas goed nieuws gekregen. Het stamnummer 1 heeft van het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) zijn licentie gekregen. Daardoor mag het ook volgend seizoen in tweede blijven.

Het waren enkele spannende weken voor the Great Old. Het was niet duidelijk of de club ook volgend jaar nog in tweede klasse zou uitkomen. In eerste instantie kreeg Antwerp geen licentie en dreigde degradatie naar derde klasse, maar in beroep kende het BAS alsnog een licentie toe.

“Wij willen op deze heuglijke dag niet meer ingaan op al de problemen die we hebben moeten overwinnen om dit succes te behalen”, klinkt het in een mededeling op de webstek van de tweedeklasser.

"Werking van de club verbeteren en professionaliseren"

Nu de licentie binnen is, wil Antwerp zijn blik opnieuw naar de toekomst richten. “Dit is voor ons allen een nieuwe start en wij hebben de vaste bedoeling om hiervan gebruik te maken om de werking van onze geliefde club, extern en intern, verder te verbeteren en te professionaliseren.”

“Wij willen een in alle opzichten moderne en efficiënte organisatie uitbouwen die de basis kan leggen voor een nieuwe bloeiperiode van RAFC. Daartoe zullen ook contacten worden gelegd met alle betrokkenen. Het clubbestuur zal hier zo spoedig mogelijk over communiceren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties