Reactie Bob Peeters wilde doelman Coosemans als veldspeler brengen tegen KVO

Tamara Vereecken
| 3 reacties
Bob Peeters wilde doelman Coosemans als veldspeler brengen tegen KVO
Foto: © SC

Beide teams kampten met heel wat geblesseerden zaterdagavond maar bij de thuisploeg was de spoeling wel heel erg dun. Zelfs in die mate dat Bob Peeters overwoog om doelman Coosemans als veldspeler te brengen.

Tamara Vereecken in Beveren

Waasland-Beveren leed gisteren z’n vierde nederlaag in deze play-off 2 maar Bob Peeters wilde er niet te lang bij stilstaan. “Toen ik aangesteld werd, moesten we in eerste klasse blijven, dat hebben we gehaald. Daarna is de veer gebroken. De eerste twee matchen zaten we nog in de flow maar nadien was het over. Uiteindelijk hebben de play-offs ons dingen laten zien die we misschien al wisten. Zoals? Ondermeer Alec Luyckx heeft bewezen dat hij nog een mooie toekomst heeft.”

Ik had nog elf fitte spelers, dat was het

En er stonden ook nog twee andere jonkies te blinken zaterdagavond. “Tja,ik had nog amper elf fitte spelers. We hebben dan Tom Vermeire (belofte) en Thomas Michot (U19) opgebeld vrijdag omdat we echt in nood zaten. Door het uitvallen van Gershon en Demjan hebben die twee gasten de dag van hun leven gehad. Ze hebben dat heel verdienstelijk gedaan trouwens,” complimenteerde de Wase oefenmeester.

Om de situatie concreet te schetsen, je had zelfs een bankzitter te weinig. “Inderdaad. Als er iets gebeurde, moest Colin Coosemans als veldspeler invallen. Serieus hoor, hij was aan ’t opwarmen. Ik ging geen risico’s nemen naar volgend seizoen toe want de andere spelers op de bank stonden allemaal op één kaart van schorsing,” lachte Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties