Reactie Lepoint is speler van het seizoen: "Niemand verdiende deze prijs"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Lepoint is speler van het seizoen: "Niemand verdiende deze prijs"
Foto: © SC

Na de wedstrijd tussen AA Gent en Lierse werd Christophe Lepoint gehuldigd. De middenvelder, die niet in actie kwam, was door de supportersfederatie verkozen tot speler van het seizoen. Lepoint was blij met de trofee, maar maakte na een dramatisch seizoen toch enkele kanttekeningen.

Sander De Graeve in Gent

"Ik ben vereerd dat ik deze prijs krijg, maar ik had liever een plaats in play-off 1, de bekerfinale of de finale van play-off 2 gehaald. Na zo'n seizoen verdient niemand een prijs", aldus Lepoint. "Iedereen bleef dit seizoen ver beneden zijn niveau. We moeten objectief blijven."

Ook persoonlijk werd het geen topseizoen voor de Gentse captain. "Het was mijn slechtste seizoen ooit in de hoogste klasse. Ik had deze trofee duizend keer meer verdiend in mijn eerste jaar bij Gent, onder Michel Preud'Homme."

Verdiende deze trofee 1000 keer meer in mijn eerste seizoen

Het was een zwaar seizoen met veel blessures. "Toch ben ik blij dat ik op deze manier beloond wordt voor mijn harde werk, na alles wat er dit seizoen gebeurd is."

Lepoint is één van de publiekslievelingen in Gent. "Ik ben één van de anciens en ik heb altijd veel respect gehad voor de supporters. We moeten er nu voor zorgen dat het volgende seizoen een pak beter wordt. Ik heb er alvast vertrouwen in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties