Spelers Anderlecht en Brugge: "Niks gezien bij die fase met de rode kaart"

Spelers Anderlecht en Brugge: "Niks gezien bij die fase met de rode kaart"
Foto: © Photonews

Op de beelden op tv is duidelijk te zien dat Aleksandar Mitrovic zich laat provoceren door Bjorn Engels. Die liet zich wel heel makkelijk vallen, terwijl de eerste zich te makkelijk liet vangen. Van de spelers kon niemand een correcte analyse geven, want: "Niks gezien".

Johan Walckiers in Brugge

Mitrovic rende met een kushandje voorbij de pers. Duidelijk opgelucht dat Anderlecht geen punten liet liggen door zijn schuld, maar een verklaring zat er niet in. Bjorn Engels kwam die wel geven. "Hij maakt de beweging. Of ik het leep speel? Ja, maar dat doen ze overal. Van het hoogste tot het laagste niveau. Ik wil Nzolo trouwens een pluim geven, want hij liet veel spelen."

Nog zo gevraagd om geen domme dingen te doen

Bij Anderlecht waren ze verdeeld. Bram Nuytinck was nog de strengste voor zijn jonge ploegmaat. "We hadden voor de wedstrijd nog gezegd om geen domme dingen te doen en rustig te blijven. Zo'n situatie kan je normaal vermijden", aldus de verdediger.

Silvio Proto en Olivier Deschacht hielden het bij een diplomatisch: "Ik kan er niets over zeggen, want ik heb niets gezien." "Ik kreeg achteraf wel veel sms'jes dat het een overdreven rode kaart was", voegde Proto daar nog aan toe. "Maar ik wil het eerst zelf eens zien."

Ik hoop dat ze op de Bond gaan zien dat er niets aan de hand was

Besnik Hasi was dan weer overtuigd van de onschuld van zijn spits: "Ik verwacht wel dat ze op de bond zullen zien dat er niets aan de hand was bij die kaart voor Mitrovic en ernaar zullen handelen", zei Hasi duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties