Boskamp droomt weg: "Kompany naar Barça? Dat zou formidabel zijn"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Boskamp droomt weg: "Kompany naar Barça? Dat zou formidabel zijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de laatste geruchten zou Vincent Kompany nadrukkelijk in beeld zijn bij FC Barcelona. De Rode Duivel zou topprioriteit zijn deze zomer, al is het nog maar de vraag of onze landgenoot en Manchester City van een transfer willen weten.

Voetbalkrant.com legde de geruchten omtrent onze kapitein voor aan Barça-kenner Johan Boskamp. “Vincent wordt natuurlijk ieder jaar wel eens genoemd bij Barcelona, dus we moeten nog niet meteen op de zaken vooruitlopen”, steekt de Nederlander van wal.

“Maar als Barcelona een verdediger nodig heeft, dan komt Kompany zeker in beeld. Hij zou niet misstaan in Camp Nou en het zou bovendien formidabel zijn voor de Belgische supporters, hé. Hij behoort volgens mij tot de top drie van de beste verdedigers ter wereld. Dus natuurlijk kan hij mee bij Barça.”

"Kompany zit goed bij City. Bij zulke clubs nemen ze een wc-rol en maken ze er briefjes geld van, hé"

Maar om zijn carrière écht geslaagd te laten noemen, moet Vince The Prince niet naar de Catalaanse reus. “Neen, dat denk ik niet. Hij heeft nu al de uitstraling van een hele grote. Voor zijn imago is die stap naar Barcelona dan ook niet nodig. Als je in het buitenland over België begint, dan heeft iedereen het meteen over Kompany. Dat zegt toch wel genoeg.”

“Ik denk eerlijk gezegd niet dat hij ooit zal vertrekken bij Manchester City. Zijn vrouw is van daar, hij heeft daar heel wat zaken lopen, en bovendien kan hij op financieel vlak niet beter zitten dan waar hij nu zit. Bij zulke clubs nemen ze een wc-rol en maken ze er briefjes geld van, hé”, grapt Boskamp tot slot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties