Club Brugge snapt Wilmots niet: "Dit doet de wenkbrauwen fronsen. Waar zijn Simons en Meunier?"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 637 reacties
Club Brugge snapt Wilmots niet: "Dit doet de wenkbrauwen fronsen. Waar zijn Simons en Meunier?"
Foto: © Photonews

Marc Wilmots maakte eerder op de dag zijn WK-selectie bekend. Daarin is geen plaats voor Timmy Simons en Thomas Meunier, twee sterkhouders van Club Brugge. Bij blauw-zwart heeft men geen begrip voor de beslissingen van de bondscoach.

“Ik stel vast dat Club Brugge de enige Belgische topclub is waarvan geen enkele speler wordt geselecteerd voor het WK”, steekt general manager Vincent Mannaert van wal op de webstek van de Bruggelingen.

Op Jan Breydel begrijpt men niet waarom noch Timmy Simons, noch Thomas Meunier in de WK-selectie van de Rode Duivels zit. “Nochtans spelen wij met het hoogste aantal Belgen en draaien we in de competitie het beste seizoen in negen jaar en doen we nog volop mee voor de titel op twee wedstrijden van het einde van de competitie”, gaat Mannaert onverstoord verder.

"Simons miste geen (oefen)wedstrijd, Meunier was revelatie in eerste twee interlands"

“Timmy miste als voorbeeldprof en boegbeeld geen enkele (oefen)wedstrijd in deze WK-campagne, Thomas was in zijn eerste 2 interlands een revelatie. Dat zij vooraf gegaan worden door spelers die geen basisstek hebben in hun eigen club doet de wenkbrauwen fronsen en het komt bovendien hard aan bij de Blauw-Zwarte familie."

Mannaert besluit zijn pleidooi met een positieve noot. “Terzelfdertijd hopen we, niettegenstaande we het oneens zijn met de selectie van de bondscoach, dat de Rode Duivels zo lang mogelijk mee gaan op het WK in Brazilië.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties